top of page

Duidelijke communicatie, snelle antwoorden, slles keurig verpakt, duidelijke instructies en vooral hele leuke tentjes en bijbehorende spullen.

Alles was top geregeld en verzorgd.

Dit feestje was voor onze zoon en ook jongens vinden het geweldig! We zijn nu bezig te kijken wanneer we het volgende slaapfeestje kunnen plannen voor onze dochter via Sleepover Haarlemmeer

(sleepover 12 juli)


Ons feest was een groot succes! 
Alles was geregeld van top tot teen. We hebben zelfs reservebatterijen voor de verlichting gekregen. De escape-room is echt een aanrader!
En de maskers met de naam zijn een prachtig cadeau en zullen een geweldige herinnering aan het feestje zijn. Pauline biedt zoveel extra activiteiten aan dat ieder feest een succesvol evenement wordt! Hartelijk bedankt!

All was perfectly pack and structured, so many extra details which made a sfere amazing! Girls was so happy!!! 3 weeks after still talking about it!

Pauline was super flexibel, eigenlijk waren alle materialen bijna uitgeleend maar door haar inzet en creativiteit toch het gewenste feestje kunnen houden op de gewilde datum! Het was zeer compleet en ziet er bij elkaar erg leuk uit. Aanrader ook voor Heemstede e.o. ik weet zeker dat zijn broer dit ook weer en dat ik dan terugkeer.

(sleepover 1 juni)


I am so happy we found this website, as those tents made the sleepover very special. There was no hustle to organize extra pillows, blankets etc. It was full package which made the experience unique!
(Sleepover 31 mei)

Onze dochter en haar vriendinnen vonden het fantastisch! Aan alles was gedacht en het zag er heel sfeervol uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

(Sleepover 18 mei) 


Het was echt een onwijs succes! Alle meiden waren super enthousiast over de tentjes en alles. 👌🏻😃
(Sleepover 28 april)

 


Het was een feest, de meiden hebben zelf alles in elkaar gezet dat opzich was al een hele leuke activiteit!
Alles zat netjes verpakt en goed georganiseerd!
(Sleepover 15 maart)

 

Ik kan Sleepover Haarlemermeer absoluut aanraden.
Het was totally over the top maar iedereen vond het absoluut geweldig incl. Ik zelf.
Decoratie is met veel liefde samengesteld en je hoeft er echt niets meer bij. Alles was schoon en makkelijk samen te zetten.
Ik zal voor de opbouw zeker ten minste een uur voor inplannen met al de extra's en decoratie.
Van ons groep wil nu ieder meisje zo'n feest!
Volgend keer doen we het jungle of panda thema!
(Sleepover 2 maart)


 

 

 

Dit is het perfecte recept voor een gezellig slaapfeestje. Je haalt alle spullen kant en klaar op en in een mum van tijd tover je het huis om in een feestlocatie.

Mijn dochter en haar vriendinnen konden niet wachten om te gaan slapen, ha ha. Uiteindelijk wordt het toch een dolle boel en een korte nacht.

Hoe fijn dat je dan 's ochtends de spullen zo weer inlevert bij Pauline.

Dit was zeker voor herhaling vatbaar! 

(Sleepover 2 februari) 

De meiden hebben het super gehad!

(Sleepover 9 februari)

Mooi concept, met heldere uitleg, zeer schone spullen, met echt oog voor de decor details, vriendelijk, handig verpakt en een groot succes bij onze meiden van 10-11. Top slaapfeestje gehad, zeker dankzij de sleepover experience . Nou ja SLAPEN was er weinig bij ;)
(Sleepover 17 februari)

 

bottom of page