top of page

Hij is af! Escaperoom Klaas VaakIk ben trots om de escaperoom 'Klaas Vaak' te presenteren!

Een escaperoom maken is geen makkelijke opgave. Althans, voor mij als perfectionist dan... Zoeken naar de beste rode draad, een spannend verhaal en opdrachten die voor de doelgroep passend zijn. Het verhaal mag niet té spannend zijn (ze moeten immers nog kunnen slapen) maar moet wel een bepaalde urgentie hebben die zorgt dat alle deelnemers de opdrachten met gretigheid uitvoeren. Het moet het niet té kinderachtig zijn, maar ook weer niet te droog en volwassen. Een interessante balans! Daarbij moet het verhaal kloppen vanaf het begin tot het einde. Maar het is gelukt! Hij is af!


Klaas Vaak (wij als ouders kennen hem zeker) neemt zijn taak serieus.

Maar help! De heks Incubo heeft al zijn zand in een kist gedaan en afgesloten met een cijferslot! Zal het de deelnemers lukken om door middel van 5 quests de juiste code te verzamelen? Want als dat niet lukt... dan zullen alle kinderen voor altijd nachtmerries krijgen!!!


Een beeldend verhaal en opdrachten vol met puzzelwerk, speurwerk en samenwerken. Speelduur: 30/45 minuten. Zo op te halen en in 10 minuten op te zetten in jouw huis.


Comments


bottom of page